Visszaküldés

 

Az Eladó és Vevő jogai és kötelezettségei: (elállási jog)

 

Amennyiben beszerzés alatt álló tételt szeretne lemondani, azt kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunknak, a megadott elérhetőségek egyikén:

 

Info vonal/rendelések: 06203259500

e-mail.: info@konyhashow.eu

Ügyfélszolgálatunk címe: Flórián Üzletközpont 1033 Budapest, Flórián tér 6-9, földszint, KonyhShow 22-es számú üzlet

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje: H-P.: 8.00-15:.00 (határozatlan ideig vírushelyzet miatt)  SZ.: 8.00-14.00 V.: Zárva

A vásárló (kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy) az áru átvételét követő 14 napon belül (naptári nap) indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a 45/2014. (II.26.) számú kormányrendelet rendelkezik, mely a vállalkozás és a fogyasztó között létrejött szerződésre vonatkozik.

Elállási szándékát alábbi formák bármelyikén (szóban-telefonon, postai úton, e-mailben) is kifejezheti, illetve jelezheti számunkra. Írásban történő elállás esetén a kitöltött elállási nyilatkozatot elegendő 14 munkanapon belül vagy a 14. munkanapon eljuttatnia részünkre.

 

Futárszolgálattal történő átvétel esetén:

Futárszolgálatos (GLS) kiszállítás esetén a termék az eredeti csomagolásban saját költségén küldhető vissza, azaz a KonyhaShow címére, egyben ügyfélszolgálatára. A cserének vagy pénz visszafizetésnek nem feltétele az eredeti számla megléte és visszaküldése (Budapest 1147, Öv utca 129-131. 3/1.), elegendő csak a számla másolata. Ebben az esetben a Szolgáltató a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a termék visszaszolgáltatást követő 14 napon belül visszatéríti. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

 

Személyes átvétel esetén:

Személyes átvétel esetén a már átvehető terméket az átvevőhellyel vagy ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépve mondhatja le. Az elállási jog átvétel után 14 munkanapon belül gyakorolható az eredeti számlával vagy annak másolatával. Személyes átvétel esetén a hibás termék cseréje is az átvevőhelyen történik. A Vevő tudomásul veszi, hogy a megrendelés jóváhagyása részéről ajánlattételnek minősül, melyhez kötve van. Vevő a rendelésének jóváhagyásával elfogadja a www.konyhashow.eu online áruházat üzemeltető Szortiment 97’ Kft. általános szerződési feltételeit, és adatkezelési szabályzatát. A szerződési feltételek be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.

Árucsere

Azon esetekben, ha a megrendelt termék hibás, vagy a szállítás során sérült meg, a Szolgáltató azt 10 munkanapon belül kicseréli. Ha a kicserélendő termék nincs raktáron, vagy a vevő nem kívánja igénybe venni ezt a lehetőséget, akkor a termék teljes vételárát visszatérítjük. Műszaki termékek esetében a termék átvételétől számított 8 munkanapon belül vagy a 8. munkanapon van lehetőség, ezt követően a termék jótállási jegyén feltüntetett garanciális szervizhez kell fordulni.

A Szolgáltató szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet utasításai az irányadóak - a jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető, nem szükséges a garancia érvényesítéséhez a vásárláskor kapott számla vagy annak másolata, önmagában a garanciajegy is elegendő. A jótállás időtartama alatt a Szolgáltató csak akkor mentesül a felelősség alól, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza.

 

Árucsere esetén kérjük lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

 

Info vonal/rendelések: 06 20 325 9500

e-mail.: info@konyhashow.eu